In a former animal testing lab in North London, Greenpeace have been busy building their home since 1990.

In a former animal testing lab in North London, Greenpeace have been busy building their home since 1990. Placing ecological, social and community values to the forefront of their thinking – together with a participatory design process.

Hacking a new version of our original desk with designers Retty, Andrew and Csaba, designing and making a prototype storage solution to incorporate planting, and showcasing our adjustable-height desks, the Opendesk for Greenpeace.

 
 

Starting with many shared values including minimising environmental impact and maximising economic benefits to the local area, Greenpeace asked Opendesk to find a series of makers that would be ideally within Islington HQ.